Pınar İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; • Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, • Çağdaş, • Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, • Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, • Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, • Değerlerini yaşayan ve yaşatan, • Hoşgörü sahibi, • Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, • Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, • Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: • Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; • Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; • İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, • Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, • Bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur-yazar oranını yükseltmek; toplumun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak; insanların daha mutlu, refah içinde yaşamasına katkıda bulunmak, • Eğitim-Öğretim verdiğimiz öğrencileri ailesine, kasabasına ve Türk toplumuna yararlı birer fert olarak kazandırmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 (553) 481 72 23

WEB - https://pinarilkokul.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. KAVAK SK. NO: 17 BOZOVA / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim (Taşımalı Eğitim)

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. KAVAK SK. NO: 17 BOZOVA / ŞANLIURFA

Ulaşım İlçe Merkezi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bozova´nın merkezindedir. Şanlıurfa´ya olan uzaklığı ise 38 km´dir.